
February 24, 1997

Steven R. Bisker, Esquire 
616 South Washington Street 
Alexandria, VA 22314

Re: Qualifications for Members of Nominating Committee

Dear Mr. Bisker:

You have requested a legal opinion on whether members of a federal credit union's (FCU's) nominating
committee must be members of the FCU. Article VI, Section 1 of the FCU Bylaws states that "(a)t least 30
days prior to each annual meeting, the executive officer shall appoint a nominating committee of not fewer
than three members." (Emphasis added.) We interpret this provision to mean that the individuals appointed
to the committee must be FCU members.

Sincerely,

James J. Engel 
Deputy General Counsel
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