July 13, 1994

Richard Rays, President/CEO

East Bergen Teachers FCU

370 Pascack Road

Township of Washington, NJ 07675

Re: East Bergen Teachers FCU, Eligibility of a Member to Vote (Your June 24,
1994, Letter)

Dear Mr. Rays:

You have asked whether both owners of a joint share account who are also
members of the FCU are eligible to vote. The answer as explained below is yes.

The NCUA Accounting Manual specifically allows an individual who is a joint owner
of a share account and qualifies for membership to become a member without
opening a separate account. "A separate individual account for each joint member
is not needed.” (See,Section 5030.1.5 of the NCUA Accounting Manual). Although
a member is not required to open a separate account, in accordance with the
Federal Credit Union Act, he or she is required to purchase one share of stock.
See,12 U.S.C. 81759. Therefore, for both joint account holders to qualify for
membership, each must maintain at least one share of stock in the account.
Article Illof the FCU's Bylaws, sets out the conditions for purchasing and
maintaining a share. Assuming the joint account owners have met the membership
requirements, both would be entitled to vote. See, 12 U.S.C. 81759.

I hope that we have been of assistance.

Sincerely,

Richard S. Schulman
Associate General Counsel
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