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[ ] 
August 22, 1985

FROM: Department of Legal Services

[ ]

SUBJ: Request for amendment to Article VI, Section 7 of the Federal Credit Union Bylaws by [ ]

REF : (a) [ ] memo, [ ] dated July 16, 1985; same subj., with enclosure

1. This responds to reference (a) in which you request our opinion on the legality of a proposed bylaw amendment to
increase the minimum age for holding elective/appointive office from 18 to 21.

2. Neither the FCU Act nor the NCUA Rules and Regulations prohibit minimum age requirements for holding
elective/appointive offices. Additionally, we find no other legal impediments to enacting the proposed amendment. It
appears, therefore, that the issue involves a policy matter to which we defer to your Office.

3. Please let us know if you require further input from this office

STEVEN R. BISKER 
Assistant General Counsel
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